TORSDAG 22. FEBRUAR I VINTERFERIEN
Vi inviterer til en bedre burger- og pizzakveld på Stova 1957 fra kl. 18.00. Menyen består da av:
FORRETT
Nachos med tacokjøttdeig, salsa og ost 125,-
__________
BURGER
Høyryggsburger m/ coppaskinke og blåmuggost 275,-
Høyryggsburger severt med isbergsalat, coppaskinke, blåmuggost, salsa, N'duja olje, tomat og sylteagurk.
Høyryggsburger 258,-
Høyryggsburger servert med isbergsalat, agurk, tomat, cheddarost, bacon, chiliaioli og potetbåter
Kalveburger av lokal kalv fra Gjerding Gard — med hvit asparges 285,-
Kalveburger med hvit asparges, majones, tomat og revet Soleglad fra Skarbø Gard
Hjorteburger av lokal hjort 305,-
Hjorteburger servert med surdeigsbrød, tomat, soppstuing, tyttebær- og rødløkskompott
Alle burgere serveres med potetbåter.
_________
PIZZA
Pizza Margherita 225,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, lagret Soleglad, olivenolje og basilikum (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza ost & skinke 225,-
Tomatsaus, skinke, ost og paprika (hvete, laktose)
Pizza Tind 225,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, coppaskinke, rødløk og ruccola (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Alpinisten 225,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, rødløk, alpepølse og ruccola (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Tind Gourmet blåmugg 235,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, rødløk, paprika, coppaskinke, Selbu blå og ruccola (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza N’duja 235,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, salami, n’duja, rødløk, tomat (gluten, hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza kylling og taco 235,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, kylling, chilli, rødløk, tomat, nachochips, rømme, basilikum (gluten, hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza kylling og N’duja 235,-
Tomatsaus, ost, kylling, N’duja, bacon, rødløk, oliven, mozzarella og basilikum (gluten, hvete, laktose, melkeprotein)
__________
DESSERT
Banansplitt 135,- (banan, vaniljeis, krem og sjokoladesaus)
Sjokolademilkshake 70,-
_________
BARNEMENY
Barneburger servert med pommes frites (plain 100 gr) 135,-
Pannekaker (2 stk) 99,-
Book gjerne bord: booking@strandafjellet.no fra kl. 18.00