Slettvoll stova

Restaurant og kafé

 

4-retters middag i loungen? Sjekk ut her! 

Hver lørdag fremover serveres det gode 4-retters middager i 2 etg på Stova. Her er det førstemann til mølla som gjelder for booking, da det er begrenset med plasser. Det blir to bordsetninger: 18.00 og 20.30. Det blir følgende meny lørdag 29. mars: 

-Gingravet laks fra Norsk sjømat servert med sennepssaus , grønn asparges og syltet kantarell fra Strandafjellet.

-Ølbraissert kalv fra Gjerding gard servert på potetlefse.

-Breiflabbfilet servert med spinatstuing , potetkake med chorizo samt hvitvinsaus krydret med gressløk og rogn .

-Hvit sjokoladeparfait med frisk bærsalsa og eplecrunch.

Pris på 4-retters: 880,- pr person 

Det er også mulig å booke drikkepakke med og uten alkohol.  Book ditt bord:  booking@strandafjellet.no 

Åpningstider Stova 

Mandag-onsdag: 10-17 (kjøkken 16.30) 

Torsdag: 10-18 (kjøkken 17.30) 

Fredag: 10-23 (kjøkken 21.00)

Lørdag: 10-24 (kjøkken 20.00) 

Søndag: 10-17 

Kjøkken stengt fra kl. 17.00-17.30 de dagene vi har åpent til kl. 23.00 og kl. 24.00. 

Potetball på menyen hver torsdag! 

Book bord i restauranten her

For å booke restaurant i 2. etg og 4-retters middag må du kontakte oss booking@strandafjellet.no eller ringe restauranten 916 06 128

Husk at vi har pizza takeway fra Stova hver fredag og lørdag 16.00-18.00! 

Sjekk også ut "Restaurantene på Strandafjellet" på Facebook. Spørsmål? Booking@strandafjellet.no

Se menyer for Stova, Fursetpaviljongen og Fjord panorama her!