Info om kommende arrangement, åpningstider og meny finner dere under:
Torsdag 23. januar: potetballtorsdag
Serveres fra kl. 12.00 og utover. Stengt kl. 18.00.
Stor porsjon 245,- inkl. kaffe
Liten porsjon 220,- inkl. kaffe
Gratis parkering til de som kjøper ballmiddag!
-10% til pensjonister på Stranda
Fredag 24. januar: torskeaften
Velg mellom 1-3 retters middag med torsk.
Forrett: Gingravet laks servert med sennepssaus, smørstekt rugbrød og ørret-rogn.
Hovedrett: Fersk torsk servert med gulrøtter, ertepuré og sandefjordsmør.
Dessert: Sjokoladefondant servert med vaniljeis og salt karamellsaus.
1-retters: 465,- (hovedrett)
2-retters: 595,- (hovedrett og dessert)
3-retters 750,- (forrett, hovedrett og dessert)
Book bord: booking@strandafjellet.no
- 4-retters middag i loungen? Sjekk ut her!
-
Fra 1. februar serveres det hver lørdag fremover gode 4-retters middager i 2 etg på Stova. Her er det førstemann til mølla som gjelder for booking, da det er begrenset med plasser. Meny for 1. februar er:
Forrett 1: Kamskjell med søtpotetpuré og sesamfrø med chilli
Forrett 2: Tynn råbiff av kalv fra Gjerding Gard på Stranda — fylt med Snøfrisk, kantarell og fritert purreløk
Hovedrett: Mørbrad av lam servert med hasselbakkspotet, grønn asparges, bakt gulrot og portvinssaus
Dessert: Tiramisu smaksatt med cognac og hjemmebakte makron
- Åpningstider Stova
-
Januar:
Mandag og tirsdag: stengt
Onsdag: 11-17
Torsdag 11-17 (18.00 torsdag 24. januar)
Fredag: 11-20 (23.00 fredag 24. januar)
Lørdag: 10-24
Søndag: 10-24
Februar:
Mandag-torsdag: 10-17
Lørdag: 10-24
Søndag: 10-17
Kjøkken stengt fra kl. 17.00-17.30 de dagene vi har åpent til kl. 24.00.
Se menyer for Stova, Fursetpaviljongen og Fjord panorama her!