Slettvoll stova

Restaurant og kafé

Info om kommende arrangement, åpningstider og meny finner dere under: 

 

Torsdag 23. januar: potetballtorsdag 

Serveres fra kl. 12.00 og utover. Stengt kl. 18.00. 

Stor porsjon 245,- inkl. kaffe

Liten porsjon 220,- inkl. kaffe

Gratis parkering til de som kjøper ballmiddag!

-10% til pensjonister på Stranda


Fredag 24. januar: torskeaften 

Velg mellom 1-3 retters middag med torsk. 

Forrett: Gingravet laks servert med sennepssaus, smørstekt rugbrød og ørret-rogn. 

Hovedrett: Fersk torsk servert med gulrøtter, ertepuré og sandefjordsmør. 

Dessert: Sjokoladefondant servert med vaniljeis og salt karamellsaus. 

1-retters: 465,- (hovedrett)

2-retters: 595,- (hovedrett og dessert) 

3-retters 750,- (forrett, hovedrett og dessert) 

Book bord: booking@strandafjellet.no 

 

4-retters middag i loungen? Sjekk ut her! 

Fra 1. februar serveres det hver lørdag fremover gode 4-retters middager i 2 etg på Stova. Her er det førstemann til mølla som gjelder for booking, da det er begrenset med plasser. Meny for 1. februar er: 

Forrett 1: Kamskjell med søtpotetpuré og sesamfrø med chilli 

Forrett 2: Tynn råbiff av kalv fra Gjerding Gard på Stranda — fylt med Snøfrisk, kantarell og fritert purreløk 

Hovedrett: Mørbrad av lam servert med hasselbakkspotet, grønn asparges, bakt gulrot og portvinssaus 

Dessert: Tiramisu smaksatt med cognac og hjemmebakte makron 

Åpningstider Stova

Januar: 

Mandag og tirsdag: stengt 

Onsdag: 11-17

Torsdag 11-17 (18.00 torsdag 24. januar) 

Fredag: 11-20 (23.00 fredag 24. januar) 

Lørdag: 10-24 

Søndag: 10-24 

Februar: 

Mandag-torsdag: 10-17 

Lørdag: 10-24 

Søndag: 10-17 

Kjøkken stengt fra kl. 17.00-17.30 de dagene vi har åpent til kl. 24.00. 

Se menyer for Stova, Fursetpaviljongen og Fjord panorama her!